ما همه ش در حال پنهان کردن بدنمان هستیم.

ما همه ش در حال پنهان کردن بدنمان هستیم. خب خیلی ها نمی دانند، خانواده ام نمی داند من هنوز عمل آخرم را انجام نداده ام، حتی خانواده ی نزدیکم.

توییتر سه پنج




شادی صدر:”ما همه ش در حال پنهان کردن بدنمان هستیم. خب خیلی ها نمی دانند، خانواده ام نمی داند من هنوز عمل آخرم را انجام نداده ام، حتی خانواده ی نزدیکم. دایی هایم نمی دانند، خاله هایم نمی دانند. نکند فلانی بفهمد، نکند فلانی بفهمد من چه بوده ام، نکند بفهمد من چی هستم، من دارم با ظاهر کاملا مردانه می روم. نکند فلان جا لو بروم. همه اش در حال پنهان کردن. ازدواج می کنی، پنهان کردن از این، پنهان کردن از آن. از فکر مردنت هم باید استرس داشته باشی. اگر بمیرم چه می شود؟ من را کجا می خواهند بشویند. حالا حالم خوب است، بدنم را می پوشانم کسی لخت من را نمی بیند، موقعی که مرُدم چطور؟ خب من را می برند تو مرده شور خانه بشویند، من را تو زن ها می شویند؟ تو مردها می شویند؟ فکر کن جنازه ی من را برده اند تو قبرستان، همه می خواهند گریه کنند بعد بفهمند این قضیه چیست همه تف می اندازند رو جنازه ی من. همه این کار را هم می کنند. شما می دانید که این کار را می کنند.” (از شهادتنامه سهیل)
دو سال پیش، وقتی برای اولین بار سهیل و آکان و پناهندگان همجنسگرا و ترنسجندر ایرانی را در کایسری دیدم، فکر نمی کردم تحقیق مان درباره نقض حقوق ترنسجندرها در ایران تا این حد نفس گیر و دشوار باشد. بعد از دو سال تلاش، امروز، از حاصل پروژه مشترک عدالت برای ایران و 6رنگ در استانبول رونمایی می شود. در انجام این تحقیق، با 88 ترنسجندر، ترنسکسوال و همجنسگرا مصاحبه شده است که بدون اعتماد و همراهی تک تک آنها، این کار انجام شدنی نبود. جای همه آنهایی که دردهایشان، آرزوهایشان و زندگی هایی که ازشان دریغ شده بود را با ما تقسیم کردند، امروز، در میدان تقسیم استانبول خالی است. 

گزارش زنده پانل رونمایی از گزارش “Pathologizing Identities, Paralyzing Bodies” را از صفحه فیس بوک ما دنبال کنید.

آلبوم عکس بی بی سی از: رژه افتخار همجنسگرایان در استانبول را اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید