دیشب تا امروز صبح سه خبر درگذشت فرهنگی بر روی خط خبری رسانه‌ها رفتند: یک روزنامه‌نگار، یک آهنگساز سنتی و یک سازنده سرود ملی.
محمود عنایت، روزنامه‌نگار قدیمی و سردبیر نشریه فردوسی در دهه سی بود. همایون خرم، موسیقی‌دان و آهنگساز سرشناس «تو ای پری کجایی» و محمد بیگلری پور، رهبر ارکستر سمفونیک صدا و سیما بودند که سرود ملی اول جمهوری اسلامی ایران را ساخته بود. 
محمود عنایت فعال سیاسی و روزنامه‌نگار ایرانی بود که مدرک دکترای دندان‌پزشکی از دانشگاه تهران داشت، ولی از جوانی به فعالیت مطبوعاتی روی آورد. در جوانی از هواداران حزب ایران بود، در دوران قبل از انقلاب مسئول تهیهٔ برنامه‌ای رادیویی به نام پنج و سه دقیقه بود که بعدها به همه روز، همین ساعت، همین جا تغییر نام داد. این برنامه انتقاداتی را به حکومت وارد می‌کرد و برنامه‌ای پرطرف‌دار بود.
وی بعدها سردبیری نشریهٔ ایران‌آباد را بر عهده گرفت، و از اسفند ۱۳۳۴ سردبیری نشریهٔ فردوسی را نیز عهده‌دار شد. وی در این نشریه با افرادی چون ابراهیم گلستان، جلال مقدم، فروغ فرخزاد، مهدی اخوان ثالث، احمد شاملو و … را که اکثراً از مخالفان شاه‌بودند، همکاری می‌کرد.
عنایت از سال ۱۳۴۴ امتیاز نشریهٔ نگین را نیز کسب کرد. او در آمریکا درگذشت.
همایون خرم، متولد ۱۳۰۹ در بوشهر بود. از آنجا که مادرش از شیفتگان موسیقی اصیل ایرانی بود و از بین مقام‌های موسیقی ایرانی، به دستگاه همایون علاقه‌ای وافر داشت، نام «همایون» را برای فرزند خود انتخاب کرد.
وی در سن ۱۰-۱۱ سالگی به مکتب استاد صبا راه یافت و چند سال بعد به عنوان نوازندهٔ ۱۴ ساله، در رادیو به تنهایی به اجرا پرداخت. بعدها در بسیاری از برنامه‌های موسیقی رادیو، خصوصاً در برنامه گلها، به عنوان آهنگ‌ساز، سولیست ویولن و رهبر ارکستر آثاری ارزشمند ارائه داد
وی همچنین تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مهندسی برق ادامه داد. در جلد سوم کتاب «موسیقی‌دان ایرانی» نوشتهپژمان اکبرزاده آمده است: «پس از وقوع انقلاب اسلامی در ایران، فعالیت‌های اجرایی همایون خرم دچار وقفه‌ای چندین ساله شد. اوقات او از آن پس، بیشتر صرف تدریس خصوصی ویلن و فعالیت‌های پژوهشی درباره موسیقی ایرانی شد.»
استاد همایون خرم دارای درجه ۱ هنری (معادل مدرک دکترا) از شورای ارزشیابی هنرمندان کشور نیز می‌باشد. 
همایون خرم در بیمارستان دی بر اثر بیماری سرطان روده درگذشت.
سرچشمه گرفته از سایت پندار